Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt do league of legends.

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Cześć, mam pytanie odnośnie sprzętu do lola. Ile pieniędzy będę potrzebował na zakup samego komputera, chodzić mi o stacjonarke, który uciągnie lol'a na powiedzmy 60 fps. Chodzi mi o używany, bo o nowym to mogę pomarzyć raczej teraz ;)

Opublikowano

Max 500zł, wystarczy procek core2duo i jakaś karta radeon series +2gb ramu i na win XP pójdzie na 60 fpsów, lol ma małe wymagania. Nawet za 300zł na oxl da się jakiś komp wyciągnąć używany, specjalnie tylko do lola :)

Pomocnik
Opublikowano

Okej, bo mam plan, gościu odkupi ode mnie zepsutego lapka za 300zł, sprzedam konto w lolu (warte koło stówki) rodzice pewnie dołożą mi ze 2 stówki i będzie idealnie :D

Pomocnik
Opublikowano

Ja cisnąłem na starym core 2 duo i 8800 GT i śmigało dobrze, ~500-700 zł zbudujesz wystarczający

Wolałbym nie budować, lecz kupić już gotowy, wiem, że składaki są lepsze aczkolwiek ja i komputery ... xD

Pomocnik
Opublikowano

Napisz w dziale komputery, to zloza ci komputer mieszczacy sie w twoim budzecie.

Wolałbym, żeby zrobiła to zaufana osoba. Podziękuję technikom z mpc. ;)

Opublikowano

Wolałbym, żeby zrobiła to zaufana osoba. Podziękuję technikom z mpc. ;)

Ale są naprawdę osoby w tym dziale dla których warto założyć ten temat. No chyba że lepiej prywatnie. 

Ja na laptopie który aktualnie jest warto jakieś 400-600 złotych mam 60 fpsów, tak więc max. 500 złotych za komputer używany. ;)

Opublikowano

najbardziej w takim budżecie opłaca się kupić coś złożonego co prawda większość takich cudeniek ma do wymiany zasilacz ale tu znajdziesz ciekawsze oferty 

Pomocnik
Opublikowano

Ale są naprawdę osoby w tym dziale dla których warto założyć ten temat. No chyba że lepiej prywatnie. 

Ja na laptopie który aktualnie jest warto jakieś 400-600 złotych mam 60 fpsów, tak więc max. 500 złotych za komputer używany. ;)

Wiesz, mam znajomego informatyka 5 min drogi od domu, jak bym poszedł to do niego, tyle razy już nam naprawiał kompy itp. Już wiem, że aby kupić taki komputer jak chcę potrzebuje 500 zł. Możesz zamknąć @NeVdi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...